Struinen langs een miljoen boeken

Liefhebbers kunnen snuffelen tussen zeker een miljoen boeken.
Liefhebbers kunnen snuffelen tussen zeker een miljoen boeken.
Nieuwegein – Het is elke keer weer een mooi gezicht: duizenden mensen die langs de tafels met daarop de overzichtelijk uitgestalde boeken, multimedia en hobby-artikelen schuifelen. Dit jaar zal het niet anders zijn op het Boekenfestijn in de Home Boxx in Nieuwegein. Van 18 tot en met 21 november kunnen belangstellenden weer rustig rondwandelen en alle scherp geprijsde artikelen bekijken. De toegang is gratis.

Alle boeken op het Boekenfestijn zijn nieuw en scherp geprijsd. De grootste afdeling is Romans en Literatuur. Deze worden in het Nederlands en Engels aangeboden. Er is ook een grote variëteit in kinder-, studie- en kookboeken, boeken over reizen, kunst, geschiedenis, computers, film en muziek, aangevuld met multimedia- en hobby-artikelen.

Sinterklaas- en Kerstartikelen

Het assortiment bestaat tevens uit een groot aantal Sinterklaas- en kerstartikelen, zoals boeken, spelletjes, stickers, decoratiemateriaal en kleine cadeautjes voor maar 2 tot 3 euro.

Goedkope boeken

De scherpe prijs staat voorop. De Centrale Boekhandel koopt restvoorraden op, importeert boeken rechtstreeks uit binnen- en buitenland en koopt de voorlaatste druk of licht beschadigde boeken in. De lichtbeschadigde boeken kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen. Samen met meer dan 25 jaar inkoopervaring levert dit aantrekkelijke lage prijzen op. Kortingen kunnen oplopen tot 90 procent.

Zie verder www.boekenfestijn.com