Inzendingen BookBindChallenge op Deventer Boekenmarkt

De inzending van Loise de Vries-Lentsch: 'een beklemmend' Lied van angst.
De inzending van Loise de Vries-Lentsch: 'een beklemmend' Lied van angst.
Deventer – Tijdens de Deventer Boekenmarkt op zondag 1 augustus kan iedereen zich voor de derde keer op rij verwonderen over de unieke handgebonden inzendingen van de landelijke BookBindChallenge 2010. De BookBindChallenge levert dit jaar 23 inzendingen op van handboekbinders die op geheel eigen wijze het boek ‘Lied van angst’ (deel 4 uit de serie ‘Zeven Deventer moordzaken’ van de auteur Almar Otten) hebben ingebonden.

De inzendingen zijn vanaf 1 augustus op de Deventer Boekenmarkt en de hele maand te bewonderen bij Boekhandel Praamstra aan de Keizerstraat. De catalogus kan ook bij Praamstra worden aangeschaft.

Wie niet in de gelegenheid is om de tentoonstelling bij Praamstra te bekijken, kan nog altijd nog terecht op de Boekkunstbeurs in de Pieterskerk in Leiden op 6 en 7 november.

Meedoen

Ook een keer meedoen aan de BookBindChallenge? Dat kan, want de iedereen die van boekbinden houd wordt uitgedaagd. Deelnemerskosten bedragen € 15. Aanmelden kan via de website stichting-handboekbinden.nl of via artnik.nl.

De BookBindChallenge 2010 is een project van ArtNik uitgaven en de Stichting Handboekbinden. Meer informatie over de stichting Handboekbinden is te vinden op de website of bezoek standnummer 348 (Onder de Linden) op de Deventer Boekenmarkt.