Van Oorschot pakt uit met Akotip Jan Willem Otten

De laatste roman van Willem Jan Otten staat op de 'tiplijst'  van de Ako Literatuurprijs.
De laatste roman van Willem Jan Otten staat op de 'tiplijst' van de Ako Literatuurprijs.
Amsterdam – Willem Jan Otten staat met zijn laatste boek ‘Onze Lieve Vrouwe van de Schemering’ op de ‘tiplijst’ van de Ako Literatuurprijs. Op 1 oktober wordt bekend of hij ook op de ‘toplijst’ staat en zoja, dan zal hij naar verwachting in spanning blijven of hij de prijs ook op 8 november wint. Uitgeverij Van Oorschot heeft besloten extra uit te pakken.

Naast de huidige roman heeft Van Oorschot twee aanbiedingen. In ‘Een sneeuw en meer toneel’ zijn de vijf toneelstukken opgenomen waarmee hij in de loop van dertig jaar zijn reputatie als sensibele dialoogschrijver heeft gevestigd. Elk stuk is voorzien van een persoonlijke inleiding, waardoor dit boek opnieuw een kroniek van een schrijversleven is geworden. Nu tijdelijk voor 15 euro in plaats van 29.

Met ‘De letterpiloot’ overschrijdt Willem Jan Otten de grenzen tussen essay en proza, autobiografie en fictie. Het boek laat zich lezen als een intieme kroniek van een decennium, waarin aan de hand van een schrijver die vader wordt onder meer Berlijn, de Golfoorlog, maar ook zijn literaire leermeesters aan de orde komt. Nu tijdelijk voor 10 euro in plaats van 17,50

Voor meer informatie over ‘Onze Lieve Vrouwe van de Schemering’, klik hier.