Presentatie verhalenbundel ‘Rimpelingen’

Rimpelingen-omslagArnhem -Uitgeverij Parelz en Gerard Klappers presenteren op zaterdag 6 november de verhalenbundel Rimpelingen.  De boekpresentatie van Gerards derde boek vindt plaats vanaf 16.00 uur in Café De Beugel in hartje centrum van Gerards thuisstad Arnhem.

De thema’s leven, liefde en sterfelijkheid nodigen uit tot grootse en meeslepende verhalen. Gerard Klappers bezit het vermogen om zijn verhalen over dit thema door zijn verrassende perspectieven klein en meeslepend te maken. De gebeurtenissen worden daarmee rimpelingen op de zee van ons bestaan. Het maakt ze des te intenser. Zo kijken we mee met een vrouw die uitgeput is van het leven en in een tentje op de Hoge Veluwe in hongerstaking gaat. We reizen mee met een Hollandse jongen die zijn vriendin helpt bij het zoeken naar haar Nepalese wortels en zo zelf ontdekt waar zijn hart ligt. Ook maken we kennis met Sarda, een jongen die misvormd geboren wordt in een sloppenwijk van Bombay, onwetend van de zware opdracht die dit leven voor hem bevat. Tot slot komt de dood zelf aan het woord in een vurig pleidooi.

Vierluik

Rimpelingen biedt vier bijzondere verhalen; literaire kunststukjes beladen met bezinning verstopt in op het oog  gewoon lijkende verhalen.

Het boek  is vanaf 5 november te bestellen op www.parelz.eu en is te koop in de betere boekhandel. Rimpelingen telt 214 pagina’s en kost € 16,95. ISBN: 978-94-91074-02-8