Eerste bundel Parelz met enkele auteur: ‘Sneeuwwit’

Ingrid Bilardie-De Boer.
Ingrid Bilardie-De Boer.

Utrecht – Sneeuwwit is de eerste verhalenbundel van Ingrid Bilardie de Boer en daarnaast de eerste verhalenbundel die Parelz uitgeeft met daarin het werk van slechts één auteur. Een bijzondere mijlpaal voor beiden.

Reizen door onschuld en inzicht. Dit is de kortste typering die aan deze eerste verhalenbundel van Ingrid Bilardie de Boer gegeven kan worden. Dit boek telt vier verschillende verhalen in winterse sferen, waarvan twee de lengte hebben van een novelle. Alle vier de vrouwelijke hoofdrolspeelsters maken hun eigen reis van onwetendheid en inzicht door het veld van schuld en onschuld. En dat in de geheel eigen stijl van Ingrid, waarin altijd meer staat dan er te lezen is.

Ingrid Bilardie de Boer weet als geen ander verhalen dooreen te weven. Wie ze een keer leest, wil ze nogmaals lezen – en ontdekt dan de volgende laag in haar verhalen.

De schrijfster

Ingrid Bilardie de Boer (1971) uit De Zilk schrijft korte verhalen en novellen. Ze publiceert deze in enkele literaire tijdschriften en schrijft sinds 2009 voor Uitgeverij Parelz. Haar verhalen kenmerken zich door grote diepgang in een geraffineerd onschuldige stijl.

Sneeuwwit is te bestellen op www.parelz.eu en is te koop in de betere boekhandel. Het boek kost € 17,95 en het ISBN-nummer is 9789491074011.