iPoetry live met Bernlef

bernlefUtrecht – Speciale gast op iPoetry live op donderdag 20 mei in Utrecht is schrijver en dichter Bernlef. Ook aanwezig: dichteres Lieke Marsman, stiftgedichtenmaker Dimitri Antonissen en aanstormende dichteres Anne Broeksma. De gastcolumnist van deze maand is Wiegertje Postma, schrijfster van onder meer de streekbusroman Vijf Strippen.

Marjan Berk noemde het oude Utrechtse theater Moira na haar bezoek aan iPoetry Live een ‘kunsthol’, 8weekly zag hoe bijkans het hele podium in elkaar donderde, maar moest erkennen: “iPoetry Live brengt op een succesvolle manier ervaren, gelauwerde dichters, debutanten en beginnelingen bij elkaar op één podium (…) Publiek spektakel.” En de website Festivalinfo noemde het: “twee uur aan non-stop vermaak, (…) vernieuwend en interessant.” iPoetry Live in club Moira is nu al legendarisch.

Om de twee maanden hoor je hier nieuwe poëzie, columns, muziek van de iPoetry-huisband PHINX, en een zinderende poëziequiz onder leiding van Alexis de Roode.

iPoetry Live, 20 mei, 20.00 uur. Theater Moira, Wolvenstraat 10, Utrecht. Entree: € 10,00 / € 6,00

Kaarten reserveren: http://www.poeziecircus.nl/agenda/view/85 Bekijk de reportage die het tv-programma Opium maakte bij iPoetry #1! http://www.poeziecircus.nl/archief/view/40/