Win een mini-laptop met een gedicht of verhaal over Zuilen

Utrecht  – De Utrechtse wijk Zuilen heeft menigeen altijd al tot de verbeelding gesproken, met haar ‘volks’  karakter, de dorpse gemeenschap die er na de annexatie door de grote stad nog leeft, de grotestadsproblemen en haar industrieel verleden. Begin juni wordt het Vorstelijk Complex geopend, het nieuwe culturele centrum van Zuilen. Daarom een bijzondere schrijfwedstrijd waarbij dichters of schrijvers een mini-laptop kunnen winnen.  

De eerste 25 inzenders krijgen ( als ze dat nodig hebben en willen ) een gratis 3-minuten-check en iedereen die de shortlist haalt (de beste tien) krijgt een boekenpakket! De tien shortlist-genomineerden krijgen bovendien een VIP uitnodiging voor de programma-avond waar de eerste drie prijswinnaars bekend gemaakt worden.

De derde prijs is een poefje met jouw eigen inzending er op, een dinerbon twv 50,- en een passe-partout voor het Festival Mooie Woorden 2011. De tweede prijs is een poefje met jouw eigen inzending er op, een dinerbon twv 75,- en 2 vrijkaarten voor het NK poetry slam 2010 en een passe-partout voor het Festival Mooie Woordenen 2011. De eerste prijs is een mini-laptop, een poefje met jouw eigen inzending er op, een dinerbon twv 100,- en 2 vrijkaarten voor het NK poetry slam 2010 en een passe-partout voor het Festival Mooie Woorden 2011.

Kijk voor een indruk van de poefjes op www.zittie.nl

De regels zijn als volgt:

Je inzending moet gaan over Zuilen

een gedicht mag max. 32 regels zijn, een kort verhaal of een rap maximaal 1 A4 (Times New Roman, punt 12). Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit de redactie en leden van Taalpodium. Meer info vind je hier http://www.zimihc.nl/consulenten/projectenschrijven.htm#Zuilen en inzenden kan tot 31 maart naar schrijfconsulent@zimihc.nl