Termijn Hoog Catharijne Trofee gedichten verlengd

Utrecht – Stichting Literaire Activiteiten Utrecht biedt iedereen de kans literaire roem – én een fikse geldprijs – te verwerven door deel te nemen aan de HC-trofee schrijfwedstrijd. Het inzenden van gedichten over Nieuw Hoog Catharijne en het Stationsgebied/CU2030 kan tot en met zondag 15 november 2009.

Het gaat om maximaal zeven gedichten over Nieuw Hoog Catharijne en het Stationsgebied/CU2030. Ding mee naar twee prijzen van elk 250 euro, direct te besteden in Hoog Catharijne en Stationsgebied op de dag van de finale, zaterdag 21 november. Kijk voor inspiratie op de volgende websites: www.nieuwhc.nl en www.cu2030.nl.

Spelregels voor deelnemers: elke deelnemer mag een selectie van maximaal zeven ongepubliceerde gedichten over Nieuw Hoog Catharijne en het Stationsgebied/CU2030 inzenden. Gezien het grote aantal inzendingen kan over de uitslag niet worden gecorrespondeerd.

Deelnemen kan onder pseudoniem, maar echte naam, adres, emailadres en telefoonnummer dienen bij de organisatie bekend te zijn. Deze gegevens worden niet naar buiten gebracht zonder nadrukkelijke toestemming. De inzendingen kunnen alleen digitaal ingezonden worden als wordbestand zonder opmaakcodes naar hctrofee@slau.nl.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Binnenkort wordt de samenstelling van de jury bekend gemaakt op www.slau.nl. Jurering van de inzendingen geschiedt anoniem onder nummer. Belangrijke datum voor de deelnemers: zaterdag 21 november van 14.00 tot 17.00 uur.

De HC Trofee is een initiatief van Stichting Literaire Activiteiten Utrecht (SLAU) en wordt mogelijk gemaakt door genereuze sponsorbijdragen van Corio, CU2030 en Belangenvereniging Hoog Catharijne.