Derde 55 woorden schrijfwedstrijd van start

Utrecht – Van 14 tot en met 21 februari 2018 is het weer de Week van het Korte Verhaal en net als voorgaande jaren zoekt schrijversplatform en uitgeverij Schrijverspunt weer 55 verrassende, intrigerende, schurende, onthutsende en ontroerende fictieverhalen in precies 55 woorden (inclusief de titel). 

De jury, schrijfster Adriana S.A. (‘De overgang, meer dan een hot flash’) en 55 woordenschrijfster en -verzamelaar PickThisScript (www.55woorden.nl), selecteert de 55 beste verhalen die worden opgenomen in de unieke 55 woorden­ verhalen­­bundel 2018.

Het goede doel dat Schrijverspunt ieder jaar steunt met de verkoop van de bundel is Stichting Biblionef, een stichting die zich ten doel stelt om kinderen overal ter wereld de kans te geven om te lezen. Een mooi initiatief dat met 55 woorden kan worden gesteund!

Voor meer informatie: ga naar www.schrijverspunt.nl/wedstrijd, lees de spelregels en schrijf een fictieverhaal in precies 55 woorden (inclusief de titel). Je verhaal insturen kan van 14-21 februari, via de website van Schrijverspunt.

JAMMER

De bekende Facebookduim vult het enorme scherm. Niemand kijkt op als hij vlot het podium beklimt.
Verrekte losers met hun eeuwige mobieltjes en bodemloze hunkering naar bevestiging!
Zijn emotionele rede ontvangt een matig applaus en de app die na afloop de duim dramatisch zou omkeren faalt.
In de coulissen checkt hij bevreesd zijn likes.