Vroege Vogel Tickets Geen Daden Maar Woorden Festival

Rotterdam – Op zaterdag 13 oktober staat Geen Daden Maar Woorden Festival weer op de Kaap. Tijdens het festival staat de spotlight op jong talent en ontdekken bezoekers  nieuwe stemmen in de literatuur, muziek en spoken word. Vorig jaar was het festival uitverkocht.  Op dit moment zijn er Vroege Vogel Tickets beschikbaar voor 12 euro (i.p.v. 15 euro).

De eerste namen zijn al bekend. Zo treedt schrijver en dichter Marieke Lucas Rijneveld (1991) op, wier debuutroman De avond is ongemak afgelopen jaar verscheen en lovend werd ontvangen. Ook staan er twee andere fantastische debutanten op het podium: Radna Fabias (1983) en Simone Atangana Bekono (1991), die beiden indruk maakten met hun poëziebundels.

Schrijver Nina Polak (1986) bracht begin dit jaar haar tweede roman Gebrek is een groot woord uit. Zij draagt hieruit voor en wordt geïnterviewd.

Spoken word

De Rotterdamse M. (1986) is de eerste spoken word-naam op het programma. Hij zal twee optredens geven, zowel een performance met pianist Mink Steekelenburg (1990) van collectief Winterdagen als solo. Ook staat de altijd vrolijke singer-songwriter Joost Wander (1994) op de planken.

Kijk voor alle informatie op https://gdmw.nl