Poëzie Passe Partout: Dichters in het Palladio + Hallo Gedicht!

Utrecht – Kan je ook niet wachten tot de volgende Nacht van de Poëzie? De komende tijd staan bij Het Literatuurhuis in Utrecht onder andere deze twee poëzieavonden op het programma: Dichters in het Palladio (19/1) en Hallo Gedicht! (29/2) Hiervoor is een passe partout te koop dat 2,50 euro korting geeft op toegang tot onder meer Toon Tellegen en Pieter Boskma, en Anne Vegter. 

 

Een vooruitblik op de 34ste Nacht van de Poëzie met presentatoren Piet Piryns en Ester Naomi  in Dichters in het Palladio.  Voordrachten van VSB poëzieprijs genomineerden Toon Tellegen, Pieter Boskma, Geert van Istendael en Maud Vanhauwaert.

Muziek door zanger en pianist Ruben Hein.

Dinsdag 19 januari om 20.00 uur, Het Palladio, Kleine Geertekerkhof 1, 12,50 euro.

Hallo Gedicht! – Dichter des Vaderlands Anne Vegter

Wees niet langer bang voor het gedicht! Gedichten willen gelezen worden en Dichter des Vaderlands Anne Vegter biedt hierbij de helpende hand. Met de Vlaamse Maud Vanhauwaert als haar poëziemusketier.

Maandag 29 februari om 20.30 uur, Theater Kikker, Ganzenmarkt 14,  7,50 euro.

Bestellen

Met een passe partout betaal je niet 20 maar 17,50 euro voor Dichters in het Palladio en Hallo Gedicht! Kies bij het bestellen van de tickets de optie ‘Dichters in het Palladio (19/01) + Hallo Gedicht! (29/02)’.

Zie http://www.hetliteratuurhuis.nl/nieuws/609/