Muzikale theaterversie van Büchs boek ‘De Kleine Blonde Dood’

Nieuwegein – Tien jaar na het overlijden van Boudewijn Büch brengt Albert Verlinde Entertainment zijn bestseller ‘De Kleine Blonde Dood’ naar het theater. Dit meeslepende verhaal, dat eerder verfilmd is met Anthonie Kamerling in de hoofdrol, is er een over verlies, verdriet, machteloosheid maar ook de sprankelende energie van een vrolijk, jong ventje die iedereen in zijn omgeving inpakt.
Voor deze muzikale theaterversie is een topcast samengesteld bestaande uit William Spaaij in de rol van de intrigerende Boudewijn, Marjolein Teepen als lerares Mieke, Margreet Boersbroek speelt vriendin Fleur en Boudewijns getraumatiseerde vader Rainer wordt vertolkt door Frans van Deursen. De rol van Mickey wordt afwisselend gespeeld door vier talentvolle jongetjes. ‘De Kleine Blonde Dood’ is op vrijdag 20 december te zien in Theater de Kom in Nieuwegein.
William Spaaij in de rol van Boudewijn. Foto: Roy Beusker
William Spaaij in de rol van Boudewijn. Foto: Roy Beusker

IJsselstein – Tien jaar na het overlijden van Boudewijn Büch brengt Albert Verlinde Entertainment zijn bestseller ‘De Kleine Blonde Dood’ naar het theater.

Dit meeslepende verhaal, dat eerder verfilmd is met Anthonie Kamerling in de hoofdrol, is er een over verlies, verdriet, machteloosheid maar ook de sprankelende energie van een vrolijk, jong ventje die iedereen in zijn omgeving inpakt.
Voor deze muzikale theaterversie is een topcast samengesteld bestaande uit William Spaaij in de rol van de intrigerende Boudewijn, Marjolein Teepen als lerares Mieke, Margreet Boersbroek speelt vriendin Fleur en Boudewijns getraumatiseerde vader Rainer wordt vertolkt door Frans van Deursen. De rol van Mickey wordt afwisselend gespeeld door vier talentvolle jongetjes.
‘De Kleine Blonde Dood’ is voor het eerst te zien op donderdag 12 december in het Fulco Theater in IJsselstein. Zie www.dekleineblondedood.nl