Deventer Boekenmarkt

logo_deventerboekenmarkt[1]Deventer – Op zondag 1 augustus vindt de 22e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt, in Deventer. In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en in de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. De markt heeft daarmee een lengte van ruim zes kilometer. De Boekenmarkt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers. De markt duurt tot 17.30 uur.

Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie. De vele boekenkramen in combinatie met rivier de IJssel, de historische binnenstad, monumentale stadspleinen en de gezellige terrassen maken de Deventer Boekenmarkt tot een uniek evenement. Tevens is er een programma met muziek, optredens, exposities en culturele activiteiten. Daarnaast is het 1 augustus Koopzondag in de binnenstad.

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. Voor meer informatie: www.deventerboekenmarkt.nl