Culinair Benefiet Vertelconcert voor Minke

Dankzij het vertelconcert kan Minke Mdogo ('Kleine Minke') naar school.
Dankzij het vertelconcert kan Minke Mdogo ('Kleine Minke') naar school.

Utrecht – “Negentien jaar geleden is er in Kenia een meisje naar mij vernoemd. Aan die kleine Minke Mdogo heb ik natuurlijk mijn hart verpand”, zegt Minke ‘Mkubwa’ (‘Grote Minke’) Voorhorst. “ Maar dat meisje is niet klein meer. Zij is vorig jaar met hulp van velen van u de middelbare school begonnen en wil graag verder leren.”

Net als vorig jaar is er dan ook een Culinair Benefiet Vertel-Concert op zaterdag 28 mei om geld in te zamelen voor Minke’s naamgenootje, de Keniaanse Minke Mdogo (‘Kleine Minke’).

Diverse artiesten en sponsors helpen belangeloos mee. Het programma is van 14.00 tot 17.00 uur op de Bemuurde Weerd O.Z. 71 in Utrecht.

De middag begint met een vertelling voor jong en oud van Henk Hofman. Daarna treedt Joris Erwich op met eigen liedjes, hij begeleidt zichzelf op piano. Dit alles onder het genot van heerlijke mondvermaakjes van ‘Met Smaak’ en wijnen van ‘Vaker Champagne’. Joris gaat twee dagen later het ingezamelde geld zelf naar Kenia brengen!

Aanmelden/reserveren

Aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld. Toegangsprijs aan de ingang is €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen. Stuur een mail naar minke@minkevoorhorst.nl of bel Minke Voorhorst, tel.: 06-24609056.

Wie niet aanwezig kan zijn, maar toch wil doneren, kan een bedrag overmaken op giro 2944686 t.n.v. ML Voorhorst te Utrecht o.v.v. School Minke Mdogo

Kijk voor meer informatie, achtergrondinfo en foto’s op de site www.minkevoorhorst.nl Op de blog staan mooie brieven van de familie én Minke Mdogo zelf, waarin zij diegenen bedanken die het vorige schooljaar mogelijk gemaakt hebben.