De vergeten hof van Eden – Eddy Lie

De vergeten hof van Eden” gedichtenbundel van Eddy Lie is uitgekomen (uitgever Boekscout.nl)  Lie’s gedichten zijn geïnspireerd op de boeken in het oude en nieuwe testament.
Poëzie van de dichter Eddy Lie weerspiegelt in notendop de prachtige en inspirerende verhalen uit de bijbel. Op vallend is dat het goed leesbaar is voor zowel degenen die thuis zijn in de bijbel als voor lezers die voor het eerst daarmee in contact komen door zijn gedichten. Achter in de gedichtenbundel staat vermeld op welke Bijbelteksten de gedichten zijn gebaseerd. Achter in het boek staat een vermelding op welke Bijbelteksten de gedichten zijn gebaseerd. Leraren Godsdienstonderwijs kunnen het goed gebruiken voor de leerlingen!
Hij schrijft Nederlandse, Indische en religieuze  gedichten en houdt voordrachten voor verschillende groepen in het land.
Een citaat van een theoloog : ‘ik lees uw gedichten graag. Uw taal is niet alleen krachtig en mooi en beeldend, maar inspireert ook heel direct. Dus het is telkens een soort meditatie die ik onderga.
U hebt een gedrongen woordenrijkdom en uit de gedichten spreekt veel doorleving’
Eddy studeerde communicatiewetenschappen en theologie. Hij volgde colleges over de joodse traditie bij rabbi Y.Aschkenasy in Utrecht.
De schrijver heeft voor zijn werk als schrijver en dichter een lintje gehad van de koningin (lid in de orde van Oranje Nassau).
De gedichtenbundel is verkrijgbaar bij Eddy Lie (eddylie@telfort.nl) en bij boekscout.nl.
LIE-COVER
Utrecht – De vergeten hof van Eden” gedichtenbundel van Eddy Lie is uitgekomen (uitgever Boekscout.nl)  Lie’s gedichten zijn geïnspireerd op de boeken in het oude en nieuwe testament.
Poëzie van de dichter Eddy Lie weerspiegelt in notendop de prachtige en inspirerende verhalen uit de bijbel. Op vallend is dat het goed leesbaar is voor zowel degenen die thuis zijn in de bijbel als voor lezers die voor het eerst daarmee in contact komen door zijn gedichten. Achter in de gedichtenbundel staat vermeld op welke Bijbelteksten de gedichten zijn gebaseerd. Achterin het boek staat een vermelding op welke Bijbelteksten de gedichten zijn gebaseerd. Leraren Godsdienstonderwijs kunnen het goed gebruiken voor de leerlingen!
Eddy Lie schrijft Nederlandse, Indische en religieuze  gedichten en houdt voordrachten voor verschillende groepen in het land.
Een citaat van een theoloog: ‘Ik lees uw gedichten graag. Uw taal is niet alleen krachtig en mooi en beeldend, maar inspireert ook heel direct. Dus het is telkens een soort meditatie die ik onderga.U hebt een gedrongen woordenrijkdom en uit de gedichten spreekt veel doorleving’
Eddy studeerde communicatiewetenschappen en theologie. Hij volgde colleges over de joodse traditie bij rabbi Y.Aschkenasy in Utrecht. De schrijver heeft voor zijn werk als schrijver en dichter een lintje gehad van de koningin (lid in de orde van Oranje Nassau). De gedichtenbundel is verkrijgbaar bij Eddy Lie (eddylie@telfort.nl) en bij www.boekscout.nl.