30 jaar Uitgeverij Passage

 

Groningen – Uitgeverij Passage bestaat dit najaar dertig jaar. Dat wordt gevierd met de jubileumbundel: Stadsleven. Op vrijdagmiddag 24 september staan we daar ook even bij stil tijdens ‘Een middagje jubileumboek’. Vanaf 13.00 uur is elke belangstellende welkom op de uitgeverij, Sint Jansstraat 15, Groningen.

Stadsleven bevat bijdragen van 23 auteurs uit het fonds van Uitgeverij Passage. Allen lieten ze zich inspireren door het fenomeen ‘stad’. Willem Kolvoort tekende het omslag en maakte daarnaast nog cyclopische auteursportretten van deze 23 schrijvers en eentje van uitgever Anton Scheepstra.

Intussen geeft Stadsleven een uitstekend beeld van de verscheidenheid aan schrijvers binnen Uitgeverij Passage. Het boek kent ook een flink aantal voorpublicaties en is alleen daarom ook voor onze vaste volgers zeer de moeite waard.

Deze jubileummiddag is tevens te zien als de boekpresentatie van Stadsleven. De verzamelbundel is dan ook vanaf dat moment te koop, uiteraard ook in de serieuze boekhandel (voor slechts  12,50 euro). Bestellen kan ook, zie uitgeverijpassage.nl