Write Now! Workshop met Deborah Klaassen

Deborah Klaassen tijdens de signeersessie van haar debuut. Foto: Peter le Nobel
Deborah Klaassen tijdens de signeersessie van haar debuut. Foto: Peter le Nobel

Amsterdam – Een goed verhaal is net een geslaagd cadeau: het begint met een origineel idee, dat pak je mooi in, je zorgt dat het een verrassing blijft… en je geeft de lezer iets waar hij wat mee kan. Schrijfster Deborah Klaassen leert je de kneepjes van het vak, van brainstormen tot taalgebruik, van plot tot personages en van opbouw tot opmaak.

Zondag 16 januari 2011 van 14.30 tot 17.00 uur. Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Maximaal 25 personen, voor iedereen tussen 15-24 jaar.

Als je jouw verhaal tijdens de workshop wilt bespreken kun je de eerste versie van je Write Now! inzending tot 10 januari 2011 opsturen naar info@amstelland-bibliotheken.nl  Er is ook gelegenheid om tijdens de workshop een nieuw verhaal te beginnen.

Deborah Klaassen

Deborah Klaassen (1984) won de voorronde van Write Now! in Den Haag in 2005 en zat het jaar daarop in de jury van Write Now! Haarlem. Ze studeerde filosofie en journalistiek in Leiden en Creative Writing in Londen. In 2010 verscheen haar debuut Bek Dicht en Dooreten!, een stoere mix van chicklit en horror.

Meedoen?

Stuur een mailtje naar info@amtelland-bibliotheken.nl

Graag in de tekst vermelden:

– Naam

– Adres

-Woonplaats

Je krijgt je inschrijfbewijs thuisgestuurd.

Kijk ook op www.writenow.nu