Verhalenwedstrijd Literatuurprijs Zeist

Zeist – Literair Zeist organiseert in samenwerking met Bibliotheek Idea Zeist en Vereniging TAALPODIUM de LiteratuurPrijs Zeist 2020. Na de gedichtenwedstrijd in 2018 is er dit jaar weer een open verhalenwedstrijd. De wedstrijd Het thema van de verhalenwedstrijd voor de LiteratuurPrijs Zeist 2020 is ‘Rebellen en dwarsdenkers’.

Voor de winnaars zijn er geldprijzen: eerste prijs 350 euro, tweede prijs 250 euro, derde prijs 150 euro. Tijdens een feestelijke avond – op vrijdag 13 november 2020 – met voordrachten en muziek zullen de prijzen worden uitgereikt. Dit vindt plaats in gebouw De Klinker (muziekschool / bibliotheek) in Zeist.

Bundels

In totaal zullen 20 verhalen in een fraaie bundel worden gepubliceerd. De bundel wordt tijdens de avond gepresenteerd. De schrijvers waarvan het verhaal in de bundel is opgenomen, ontvangen een gratis exemplaar.

Inzenden

Iedere deelnemer mag slechts één, niet eerder elders – ook niet op internet – gepubliceerd, verhaal insturen. De verhalen moeten in het Nederlands zijn geschreven. De inzendtermijn sluit 10 augustus 2020. Kijk voor het volledige reglement, de maximale omvang van het verhaal, de juiste wijze van inzenden en andere informatie op de websites: www.literairzeist.nl of  www.taalpodium.nl