Verfilming ‘Het leven is vurrukkulluk’

Het leven is vurrukkulluk wordt verfilmd
17-11-2011
Het leven is vurrukkulluk, het boek dat de laatste vier weken centraal stond tijdens Nederland Leest, wordt verfilmd door Matthijs van Heijningen en Frans Weisz. Dit maakte de auteur Remco Campert bekend tijdens Nederland Leest Live in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Wanneer de opnames starten is nog niet bekend. Campert beschrijft in Het leven is vurrukkulluk (1961, De Bezige Bij) een dag uit het leven van twee vrienden, Mees en Boelie, die beiden verliefd zijn op het zestienjarige meisje Panda. Nederland Leest, de grootste leescampagne van Nederland, wordt vanavond feestelijk afgesloten in ‘Klup Vurrukkulluk’ in Amsterdam.
Utrecht – Het leven is vurrukkulluk, het boek dat de laatste vier weken centraal stond tijdens Nederland Leest, wordt verfilmd door Matthijs van Heijningen en Frans Weisz. Dit maakte de auteur Remco Campert bekend tijdens Nederland Leest Live in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, zo liet de CPNB weten.
Wanneer de opnames starten is nog niet bekend. Campert beschrijft in Het leven is vurrukkulluk (1961, De Bezige Bij) een dag uit het leven van twee vrienden, Mees en Boelie, die beiden verliefd zijn op het zestienjarige meisje Panda. Nederland Leest, de grootste leescampagne van Nederland, is vorige week feestelijk afgesloten in ‘Klup Vurrukkulluk’ in Amsterdam.