Vanavond Wintertuin bij De Wereld Draait Door!

Vanavond Wintertuin bij De Wereld Draait Door!
Blaudzun en Janne Schra spelen vanavond in De Wereld Draait Door hun muzikale vertaling van Voor wie ik liefheb wil ik heten. Dit beroemde gedicht van Neeltje Maria Min staat centraal in Poetracks, de Wintertuinproductie waarbij Nederlandstalige poëzie door popmuzikanten wordt verklankt. Op donderdag 24 november spelen deze twee muzikanten hun vertolking van het gedicht op het Wintertuinfestival, naast Lenny Kuhr, Roy Santiago en GardenFest in Doornroosje in Nijmegen.
Poetracks stond de afgelopen jaren op verschillende poppodia en festivals – van de Melkweg tot Lowlands – en ging zelfs de grenzen over naar o.a. Antwerpen en Berlijn. Ook stond Poetracks in het hoofdprogramma van het Boekenbal.
DE WERELD DRAAIT DOOR
Vanavond 9 november 2011
19.30 uur
Nederland 3
Amsterdam – Blaudzun en Janne Schra spelen vanavond in De Wereld Draait Door hun muzikale vertaling van Voor wie ik liefheb wil ik heten. Dit beroemde gedicht van Neeltje Maria Min staat centraal in Poetracks, de Wintertuinproductie waarbij Nederlandstalige poëzie door popmuzikanten wordt verklankt.
Op donderdag 24 november spelen deze twee muzikanten hun vertolking van het gedicht op het Wintertuinfestival, naast Lenny Kuhr, Roy Santiago en GardenFest in Doornroosje in Nijmegen.
Poetracks stond de afgelopen jaren op verschillende poppodia en festivals – van de Melkweg tot Lowlands – en ging zelfs de grenzen over naar onder andere Antwerpen en Berlijn. Ook stond Poetracks in het hoofdprogramma van het Boekenbal.
De Wereld Draait Door is om 19.30 uur op Nederland 3.
Poetracks
Poetracks is op donderdag 24 november 2011. Zaal open: 20.30 uur, aanvang: 21.00 uur. Locatie: Doornroosje, Groenewoudseweg 232, Nijmegen. Entree: 12 / 10 euro (cjp, student) of passe-partout Wintertuinfestival à 25 / 20 euro.
Kaartverkoop: wintertuin.nl, bibliotheek De Mariënburg, The Study Store (RU)