Struinen langs een miljoen afgeprijsde boeken

Liefhebbers kunnen vanaf 2 september snuffelen tussen maar liefst een miljoen afgeprijsde boeken in de Jaarbeurs Utrecht.
Liefhebbers kunnen vanaf 2 september snuffelen tussen maar liefst een miljoen afgeprijsde boeken in de Jaarbeurs Utrecht.
Utrecht – Het is elke keer weer een mooi gezicht; duizenden mensen die langs de tafels met daarop de overzichtelijk uitgestalde boeken, multimedia en hobby-artikelen schuifelen. Dit jaar zal het niet anders zijn op het Boekenfestijn in Hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht. Van 2 tot en met 5 september kunnen belangstellenden weer rustig rondwandelen en een miljoen scherp geprijsde boeken inkijken. De toegang is gratis.

Alle boeken op het Boekenfestijn zijn nieuw en scherp geprijsd. De grootste afdeling is Romans en Literatuur. Deze worden in het Nederlands en Engels aangeboden. Er is ook een grote variëteit in kinder-, studie- en kookboeken, boeken over reizen, kunst, geschiedenis, computers, film en muziek aangevuld met multimedia- en hobby-artikelen. Tijdens de beurs wordt het assortiment elke dag opnieuw aangevuld.

Goedkope boeken

De scherpe prijs staat voorop. De Centrale Boekhandel koopt restvoorraden op, importeert boeken rechtstreeks uit binnen- en buitenland en koopt de voorlaatste druk of licht beschadigde boeken in. De lichtbeschadigde boeken kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen. Samen met meer dan 25 jaar inkoopervaring levert dit aantrekkelijke lage prijzen op. Kortingen kunnen oplopen tot 90 procent.

Informatie

Vijftien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België en elk Boekenfestijn trekt duizenden bezoekers. De toegang is alle dagen gratis. De Jaarbeurs is donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 september geopend van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 5 september tot 18.00 uur. Voor meer informatie, kijk op www.boekenfestijn.com.