Schrijfworkshop in Aboriginal Art Museum

Utrecht – Schrijfplek houdt op vrijdag 15 oktober de schrijfworkshop Dreamtimekleuren als spiegel. Met de schilderijen in het Aboriginal Art Museum in Utrecht als inspiratie krijgen de deelnemers korte schrijfopdrachten om de eigen gedachten en verhalen op papier te zetten.

Aan de hand van korte opdrachten gaan de deelnemers aan de slag om te ontdekken wat de schilderijen losmaken. Welke vragen roepen de vormen en kleuren op en hoe raak je geinspireerd om daarover na te denken. Stap in het schilderij en zie wat de voorstelling je nog meer vertelt.

Talent

Natascha van ´t Hooft: “Schrijftalent is niet nodig, iedereen kan meedoen. Deze methode kan ook op andere tentoonstellingen en exposities worden toegepast.” De deelnemers kunnen na afloop de expositie ‘ Aboriginal art today!’ uitgebreid bekijken.

Schrijfactiviteiten

Schrijfplek biedt ook andere schrijfactiviteiten. In het najaar is er de workshop Dreamtime als inspiratie en de workshop Je pen als spiegel. Rond de jaarwisseling volgt de driedaagse cursus: Luisteren naar je pen. Uitvalsbasis van Schrijfplek is Amersfoort, maar als een groep op een locatie in eigen stad, dorp of wijk aan de slag wil kan dat ook. Elke vierde dinsdag van de maand is in Coffee Corazon het Schrijfcafé-Amersfoort. Meer informatie op www.schrijfplek.nl

-> Workshop: Dreamtimekleuren als spiegel
-> Locatie: Aboriginal Art Museum, Oudegracht 176 Utrecht
-> Datum: 15 oktober, 10.15 uur – 12.30 uur (museum open 10.00)
-> Kosten: 30 euro inclusief toegang museum,koffie, thee
-> Aanmelden: www.schrijfplek.nl
-> maximaal aantal deelnemers: 20

Zelf pen en papier meenemen

One Reply to “Schrijfworkshop in Aboriginal Art Museum”

Comments are closed.