Prijsvraag Lieve Céline

celineAmsterdam – Hanna Bervoets maakte in 2009 een daverende entree in de Nederlandse letteren. Haar debuutroman werd juichend ontvangen, ze werd verkozen tot Debutant van het Jaar, schreef het voor de Jonge Theatermakersprijs genomineerde toneelstuk Roes, maakte furore als columniste van Volkskrant Magazine en groeide in korte tijd uit tot een van de meest gevraagde auteurs van het literaire circuit. In februari is haar tweede boek verschenen: Lieve Céline.

Brooke is een jonge, laagbegaafde vrouw uit Amsterdam-Noord met een passie voor zangeres Céline Dion. Na een reeks dramatische gebeurtenissen heeft Brooke nog maar één doel in haar leven: Céline zien optreden. Dus reist ze in haar eentje naar Las Vegas. Op Schiphol, en later ook in het vliegtuig, schrijft ze achttien brieven aan haar idool.

Daarin vertelt Brooke over het leven in Amsterdam-Noord. Over haar moeder, haar zus, het huis op de Waddenweg, de Canta. Stap voor stap onthult ze haar grootste geheim.

Prijsvraag Lieve Céline

Omdat het boek Lieve Céline van Hanna Bervoets al veel media-aandacht heeft gekregen en er inmiddels een tweede druk is verschenen, heeft Uitgeverij L.J. Veen besloten een prijsvraag. Vijf boeken worden weggegeven. Maak kans op een exemplaar door de volgende vraag te beantwoorden:

Hoe heet het debuut van Hanna Bervoets?

Stuur het antwoord en adresgegevens naar pramstel@amsteluitgevers.nl

One Reply to “Prijsvraag Lieve Céline”

  1. Dag Marlies,

    Je moet je antwoord sturen naar de e-mail zoals het aan het eind van het bericht staat. Ik heb je reactie even verwijderd, want anders verraad je het antwoord. :)

    Vriendelijke groet,

    Peter

Comments are closed.