Presentatie ‘Spel der Grenzen’

spelRotterdam – Uitgeverij Parelz en Mel Hartman presenteren op zaterdag 27 november de verhalenbundel Spel der Grenzen. De boekpresentatie van Mels vijfde boek zal plaatsvinden vanaf 14:30 uur in boekhandel Selexyz Donner in Rotterdam.

Iedereen loopt dagelijks tegen grenzen op zonder dat wij ons hiervan bewust zijn. Het spreekt tenslotte voor zich dat we niet onsterfelijk zijn, dat we onder water geen adem kunnen halen en niet terug kunnen in de tijd. Mel Hartman zoekt deze grenzen op in haar verhalen en speelt er vervolgens mee: wat gebeurt er als die grens niet bestaat of elders ligt?

Mel Hartman

Mel Hartman (1972) brengt met Spel der grenzen haar eerste verhalenbundel uit. De Vlaamse schrijfster debuteerde in 2007 met het eerste deel van de serie De fantasiejagers en heeft momenteel vier romans op haar naam staan. Volgend jaar verschijnt het tweede deel in de Manon Maximserie. Naast haar auteurswerk is Mel afgestudeerd in de klinische psychologie en werkt ze als freelance slaapanaliste.

Het boek is vanaf 25 november te bestellen op www.parelz.eu en is te koop in de betere boekhandel. De omslag is gebaseerd op een schilderij van kunstenaar Bas Verkade. Spel der grenzen telt 226 pagina’s en kost € 17,95. ISBN: 9789491074035