Poëziefestival Onbederf’lijk Vers

Flyer Programma OVNM09 240x340Nijmegen – Op woensdag 21 oktober vindt de zevende Nijmeegse editie van poëziefestival Onbederf’lijk Vers plaats. Alle tien dichters die op de derde woensdag van oktober de poëziepodia een gezicht geven zijn inmiddels bekend. Naast Adriaan van Dis, Ramsey Nasr, Anne Vegter en Nachoem Wijnberg zullen ook Ilja Leonard Pfeijffer, Erik Jan Harmens, K. Schippers, Annemieke Gerrist, Anneke Brassinga en Arjen Duinker op de aankomende editie van Onbederf’lijk Vers hun poëzie voordragen.  

Aan deze tien gerenommeerde dichters zijn per dichter twee dichttalenten gekoppeld. De redactie ontving precies honderd aanmeldingen en heeft inmiddels hieruit een selectie van 21 Nederlandse en Vlaamse dichttalenten gemaakt. Ook hun poëzie zal op 21 oktober te beluisteren zijn.

Meer weten over het programma? Kijk dan op www.onbederflijkvers.nl, met onder meer biografieën van alle dichters, een overzichtelijk blokkenschema van de verschillende rondes en een plattegrond met daarop de elf festivallocaties.