Louis Couperus Genootschap helpt bij: herdenking Louis Couperus

Den Haag – Volgend jaar, op 16 juli 2023, is het precies 100 jaar geleden dat Louis Couperus (1863-1923) overleed. Destijds schokte zijn dood vriend en vijand: één van Nederlands beroemdste schrijvers was plotseling heengegaan.

Nu, bijna een eeuw later, wordt zijn werk nog volop gelezen en bestudeerd. Tijdens het Couperusjaar 2023 zal er extra veel aandacht zijn voor Couperus’ nalatenschap. Het Louis Couperus Genootschap organiseert tijdens het Couperusjaar 2023 in samenwerking met andere partijen, zoals het Louis Couperus Museum en het Literatuurmuseum, verschillende activiteiten: lezingen, uitgaves, excursies, exposities en een podcast.

Aandacht voor activiteiten

Organiseer je een activiteit die aansluit bij het Couperusjaar 2023? Het Louis Couperus Genootschap kan je dan ondersteunen in de publiciteit rond jouw activiteit of publicatie door hieraan aandacht te besteden op de sociale media en in de nieuwsbrief van het genootschap. Op de website verzamelt het Louis Couperus Genootschap alle initiatieven rondom het Couperusjaar 2023. Goede ideeën hoort de organisatie graag.  Contact via info@louiscouperus.nl.