Literaire manifestatie tegen kindermisbruik

Utrecht – Vanwege het nieuwste boek ‘Kasem’  van auteur Jan Razenberg over kindermisbruik en vrouwenhandel vindt op 6 februari in Theater Kikker in Utrecht een literaire manifestatie tegen kindermisbruik plaats.

In het voorprogramma worden mensen uit het publiek in de gelegenheid gesteld om op een open podium hun zegje te doen over persoonlijke ervaringen met kindermisbruik of over het effect van de bijna dagelijkse confrontaties met misbruik in de media.

Persoonlijke ervaringen

Tijdens deze manifestatie zal, naast schrijfster Lulu Wang, Merel van Groningen, auteur Jan Razenberg een lezing geven over zijn persoonlijke ervaringen met kindermisbruik in een kloosterkostschool, zoals hij dat in zijn boek ‘Robbert’ heeft beschreven. Ook zal hij ingaan op zijn ervaringen met kindermisbruik, gedwongen prostitutie en vrouwenhandel tijdens de onderzoeksreizen ter voorbereiding op het boek ‘Kasem’.

Beginnende schrijvers

Daarnaast wordt tijdens de manifestatie aan beginnende schrijvers de gelegenheid geboden om zich voor publiek te presenteren rond het thema macht en onmacht in relatie tot kindermisbruik. De voorstellingen vinden plaats om 12.30 uur en 16.00 uur. Omdat een grote opkomst wordt verwacht, is reserveren vooraf aanbevolen via info@petravandriel.nl De entree bedraagt 12,50 euro. Bij voorinschrijving 10 euro. Theater Kikker bevindt zich aan de Ganzenmarkt 14.