Koekjesclub voor vrouwen

Ann Pearlma-Koekjesclub@5.inddAmsterdam – Vrouwen in Nederland kunnen een eigen koekjesclub oprichten naar aanleiding van de pasverschenen roman ‘De Koekjesclub’ van Ann Pearlman. Net als in het boek kunnen zij één keer per jaar bijeenkomen, met zelfgemaakte koekjes, maar ook wijn en vrolijkheid – en hun persoonlijke geschiedenis en geheimen. Uitgeverij Mouria heeft hiervoor een wedstrijd uitgeschreven.

Wat moet je doen? Start je eigen koekjesclub, en geef een beschrijving ervan: wie zijn jullie en waarom starten jullie deze club? Geef ook de recepten en verhalen door. Bonusvraag: wat vonden jullie het meest inspirerende aan De koekjesclub?

Mail de antwoorden op bovenstaande vragen voor 1 maart 2010 aan: info@mouria.nl, o.v.v. De koekjesclub-actie. Koekjesclubs kunnen een receptenboek winnen met hun eigen koekjesrecepten, een lekker leesboek of een koekjesclub-koekblik. Zie voor alle informatie: http://www.mouria.nl/

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en vormt natuurlijk een mooi gespreksonderwerp voor de eerste bijeenkomst. Pearlman debuteerde met Infidelity, dat werd genomineerd voor de Pulitzer Prize en de National Book Award. De koekjesclub is haar eerste roman. Ann Pearlman, ‘De koekjesclub’, ISBN: 978 90 458 0111 7, paperback, € 18,95.