iPoetry Live met Paulien Cornelisse

Schrijfster/Cabaretier Paulien Cornelisse, bekend van 'Taal is zeg maar echt mijn ding', treedt op. Foto: Arenda Oomen
Schrijfster/Cabaretier Paulien Cornelisse, bekend van 'Taal is zeg maar echt mijn ding', treedt op. Foto: Arenda Oomen

Utrecht – iPoetry Live presenteert om de twee maanden het beste wat de poëzie te bieden heeft, afgewisseld met muziek van de iPoetry-huisband Phinx, en een zinderende poëziequizz onder leiding van showmaster Alexis de Roode. Verder alleen maar grote namen, aanstormend talent, voordrachtskunstenaars, light-verse dichters, hermetici, stads- en plattelandsdichters, slammers, troubadours, domineedichters en P.C.Hooftprijswinnaars.

In de editie op woensdag 18 november onder meer: cabaretier/schrijfster Paulien Cornelisse met haar bestseller ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, dichter Mischa Andriessen die in juni de C. Buddingh’ prijs kreeg voor het beste poëziedebuut. Tjitske Jansen, winnares voor de Anna Bijns Poëzieprijs 2009, poëziebelofte Merijn Schipper en de kersverse winnaar van de Kunstbende Taalprijs.

iPoetry Live: 18 november, 20:00 uur, in Club Moira, Wolvenstraat 10, Utrecht. Entree: 10/6 euro (*korting voor Studenten/CJP/65+ en dichters).

Korting voor dichters! Lever bij de kassa drie gedichten van eigen hand in en je mag tegen kortingstarief naar binnen. De beste inzender krijgt bovendien bij de volgende editie van iPoetry Live zijn 5 minutes of fame!

Reserveren: stuur een email naar: reserveren@poeziecircus.nl of bel naar: 030-233 4799. Vermeld de datum van de voorstelling, het aantal kaarten, je naam en e-mailadres. Meer info: www.iPoetry.nl