Grootste Boekenmarkt van Europa in Deventer

Grootste Boekenmarkt van Europa in Deventer
Op zondag 4 augustus 2013 is de 25e editie van de Deventer Boekenmarkt. Totaal zijn bijna 900 kramen langs de IJsselkade en de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Dit nationale evenement omvat ruim 6 kilometer Boekenmarkt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland en omgevende landen. Onder de vele prominente exclusieve standhouders is op plaats 463, nabij de Wilhelminabrug, de gespecialiseerde verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp aanwezig met zijn unieke verzameling Plaatjesalbums en oude Schoolplaten. Alle verschenen nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en veel andere collectoritems kunnen worden ingekeken en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar mee naar deze stand te nemen om de waarde er van te vernemen. Op zijn stand zijn ook oude Schoolplaten van Isings, Koekkoek en Jetses te bewonderen en zal een ieder doen terugdenken aan die schooltijd van weleer…!  De Deventer Boekenmarkt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwaliteit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie. De vele boekenkramen in combinatie met rivier de IJssel, de historische binnenstad, de monumentale stadspleinen en de gezellige terrassen maken de Deventer Boekenmarkt tot een uniek evenement. Tevens is er een uitgebreid programma met muziek, kunst, exposities en culturele activiteiten. In de binnenstad zijn de winkels op 4 augustus i v m koopzondag open. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur.
Zo 4 aug 2013 DEVENTER Boekenmarkt 25e editie met bijna 900 boekenkramen IJsselkade en Binnenstad ( op nr 463 Verkadealbums nabij Wilhelminabrug ) 9.30-17.30 uur. Info: VVV Deventer,Tel. 0570-649959 Email evenementen@vvvdeventer.nl Site www.deventerboekenmarkt.nl
Nostalgische Plaatjesalbums klein
Deventer – Op zondag 4 augustus 2013 is de 25e editie van de Deventer Boekenmarkt. Totaal zijn bijna 900 kramen langs de IJsselkade en de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken.
Dit nationale evenement omvat ruim 6 kilometer Boekenmarkt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland en omgevende landen.
Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie. De vele boekenkramen in combinatie met rivier de IJssel, de historische binnenstad, de monumentale stadspleinen en de gezellige terrassen maken de Deventer Boekenmarkt tot een uniek evenement.
Activiteiten
Tevens is er een uitgebreid programma met muziek, kunst, exposities en culturele activiteiten. In de binnenstad zijn de winkels op 4 augustus i v m koopzondag open. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur.
De boekenmarkt is van 9.30 tot 17.30 uur. Zie www.deventerboekenmarkt.nl

One Reply to “Grootste Boekenmarkt van Europa in Deventer”

  1. Helaas een bijscholing op Bali, maar ik mis de gezelligheid op de boekenmarkt nu al! Hopelijk komen er veel mooie foto’s hier langs op Bali? Ik wens julli veel plezier toe vandaag in de koekstad

Comments are closed.