Geen Daden Maar Woorden festival

Rotterdam – Op zaterdag 13 oktober staan vier locaties rond het Deliplein in het teken van literatuur, muziek en spoken word tijdens het Geen Daden Maar Woorden Festival. Het blokkenschema staat online en dus kan je je persoonlijke route gaan uitstippelen. Bekijk het volledige programma en kom meer te weten over alle optredende auteurs en artiesten. Liever op de avond zelf spontaan beslissen waar je heen gaat? Gebruik dan op 13 oktober de festivalapp op gdmw.nl. Via deze site zijn ook de kaarten te verkrijgen.

Pop-up Podium De Optimist

Deze editie slaat het festival de handen ineen met De Optimist. Dit online cultureel platform krijgt offline gestalte in de vorm van een pop-up podium, met drie nog niet gedebuteerde dichters. Emma van Hooff, Willemijn Kranendonk en Luuk Wojcik verzorgen in F.C. Walhalla korte voordrachten en staan ieder twee keer op de planken. Check de website om meer te weten te komen over deze jonge talenten en wanneer ze optreden.

Afterparty

Zijn de optredens afgelopen, maar ben jij nog niet klaar? Kom dan naar de afterparty voor de dansbare deuntjes van DJ-duo K O S M O S! De eerste vijftig bezoekers ontvangen vanaf 00.00 uur een gratis welkomstdrankje van Loopuyt. Op vertoon van je festivalbandje kies je tussen een gin tonic of een gingerbeer (zolang de voorraad strekt) en sluit je de avond af onder het genot van een drankje en een dansje.