Eerste namen Geen Daden Maar Woorden Festival bekend

Rotterdam – Op zaterdag 14 oktober staat Rotterdam in het teken van Geen Daden Maar Woorden Festival. Dankzij de mix van literatuur, muziek en spoken word is dit dé culturele uitgaansavond van het najaar. Onder andere auteur Hanna Bervoets en singer-songwriter Lucky Fonz III staan op het festivalpodium.

Tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival staat jong talent in de spotlights. Marijn Sikken (1990), Gerda Blees (1983) en Nhung Dam (1984) dragen voor uit hun veelgeprezen debuten. Hanna Bervoets (1984) publiceerde recent haar vierde roman Fuzzie, die enthousiast is ontvangen door lezers en recensenten. Zij draagt voor én wordt geïnterviewd. Muziek is er van Lucky Fonz III (1981), die met taal, gitaar en piano het publiek vermaakt en singer-songwriter Janna Lagerström (1993) speelt haar dromerige poëzie-pop.

Mooie woorden op de Kaap

Op de verschillende festivallocaties is voor iedereen wat te vinden. In Kopi Soesoe valt er niet alleen te genieten van de voordrachten van debutanten, maar ook van goede koffie of een koud biertje. Ontspannen tijdens de interviews met auteurs kan in het rode pluche van Theater Walhalla. De locatie voor spraakmakende performances en talige muziek is Kantine Walhalla, waar je een spectaculair uitzicht over de Rijnhaven er gratis bij krijgt.

Vroege Vogel ticket

De early bird-kaartverkoop is van start en dat betekent korting! Het Vroege Vogel ticket is te koop voor € 12,50 (i.p.v. € 15,00) op gdmw.nl. Er is slechts een beperkt aantal early bird-tickets beschikbaar.

Over het festival

Geen Daden Maar Woorden Festival maakt al twintig jaar deel uit van de Rotterdamse literaire en culturele wereld. Het geschreven, gesproken en gezongen woord staat centraal, gecombineerd met jong talent en diverse artiesten.