De Manuscriptenbank brengt vraag en aanbod van schrijvers en uitgevers samen

Prinsenbeek – De Manuscriptenbank heeft onlangs een nieuw platform gelanceerd dat inspeelt op de behoefte van schrijvers, namelijk het vinden van een geschikte uitgever voor hun boeken. Online kunnen schrijvers en uitgevers tot elkaar komen. De schrijver krijgt zo de kans om een uitgever te vinden die gericht interesse heeft in het aangeboden manuscript.

De oprichter, zelf uitgever, zag door de bomen het bos niet meer en nu kan hij, net als andere uitgevers, selectief op zoek naar een manuscript. Geen stapels manuscripten meer die op de redactie tot aan de plafond reiken en op beoordeling wachten. Schrijftalent ging verloren. Vandaar De Manuscriptenbank, die door aankomende en gevorderde schrijvers met belangstelling wordt begroet. Inmiddels hebben de eerste uitgevers zich gemeld en is een eerste uitgeversovereenkomst tot stand gekomen.

Schrijvers kunnen snel en eenvoudig manuscripten indienen. Dat is gratis en ook uitgevers betalen niets als ze hun interesse voor een bepaald manuscript kenbaar maken.

Zie https://www.manuscriptenbank.nl