Bookstore Day op 12 september 2020 met familie Chabot als ambassadeur

‘Ik mag niet klagen’ is een verhalenbundel die speciaal ter gelegenheid van Bookstore Day uitkomt.

Amsterdam – Op zaterdag 12 september 2020 vindt de vierde Nederlandse editie van Bookstore Day plaats. In totaal doen zo’n honderdvijftig zelfstandige boekwinkels door het hele land aan Bookstore Day mee.

Vanwege de anderhalvemetermaatregelen zal Bookstore Day 2020 er iets anders uitzien. Maar nog altijd zijn er op 12 september zeer uiteenlopende activiteiten. Alleen op deze dag zijn speciale uitgaves, in prijs verlaagde titels en andere exclusieve boeken te verkrijgen. Ook zullen auteurs, dichters, illustratoren, kookboeken- en kinderboekenschrijvers de boekhandels aandoen.

De familie Chabot, wier gezinsleden Bart, Sebastiaan, Maurits en Splinter dit jaar een boek uitbrachten, is op 12 september ambassadeur van Bookstore Day. Zij bezoeken boekhandels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Bijzondere uitgaven

Bij boekhandel Donner in Rotterdam wordt de exclusieve Bookstore Day-uitgave Ik mag niet klagen gepresenteerd. Een bundel met twintig nieuwe verhalen van onder meer Jaap Robben, Lize Spit, Anne Moraal, Maartje Wortel en Niña Weijers ter ere van twintig jaar ‘Write Now!”, de verhalenwedstrijd die de springplank vormt voor jong schrijftalent.

Onder de exclusieve uitgaven bevinden zich bovendien een selectie van Geheime voetnoten van Arnon Grunberg en Brievenselectie P.S. van Jet Steinz.

Lage prijzen

Ook is exclusief voor deze dag een groot aantal titels in prijs verlaagd en liggen er gesigneerde titels in de boekhandel. Zie ook bookstoreday.nl