5 x In De Houten Broek: Klaas en Maarten Pakken Uit

5 x In De Houten Broek: Klaas en Maarten Pakken Uit
Utrecht – In de Houten Broek participeert in: Klaas en Maarten pakken uit, een driedaagsfeest in het teken van Sinterklaas en Sint Maarten  (www.culturelezondagen.nl). Op 12 en 13 november zijn er maar liefst vijf sermoenen in het Academiegebouw, Domplein 29, Utrecht.
Op zaterdag 12 november om 14.00 uur spreekt Maarten van Rossem, met zijn stelling: ‘Het enige acceptabele geloof is dat in Sinterklaas.’
Om 15.00 uur spreekt Paul Wouters over ‘Hoe gierig is den Hollander….?’ Hij is  is filosoof, organisatiekundige en deskundige in het bevorderen van het creatieve denken.
Om 16.00 : Christiane Berkvens-Stevelinck over ‘Zonder rituelen vaart niemand wel.’ Zij bekleedt de Keizer-Karel leerstoel en is eigenaar van de website moederoverste.nl
Op zondag 13 november om 14.00 uur spreekt Manon Uphoff, met haar stelling: ‘Delen, je moet het niet leuker maken dan het is.’ Zij is niet alleen een zeer Utrechtse schrijfster, maar ook een groot kenner van de krochten van de menselijke ziel.
Om 15.00 uur spreekt Nicolaas Matsier over de vraag ‘Haalt Sinterklaas de drie-en twintigste eeuw?’’. In 1995 vroeg schrijver Nicolaas Matsier zich vertwijfeld af of de Sint de 21ste eeuw wel zou halen. Die vraag verdient inmiddels heroverweging.
Meer informatie: www.indehoutenbroek.nl  of www.culturelezondagen.nl
Utrecht – In de Houten Broek participeert in: Klaas en Maarten pakken uit, een driedaagsfeest in het teken van Sinterklaas en Sint Maarten van Culturele Zondagen. Op 12 en 13 november zijn er maar liefst vijf sermoenen in het Academiegebouw, Domplein 29, Utrecht.
Op zaterdag 12 november om 14.00 uur spreekt Maarten van Rossem, met zijn stelling: ‘Het enige acceptabele geloof is dat in Sinterklaas.’
– Om 15.00 uur spreekt Paul Wouters over ‘Hoe gierig is den Hollander….?’ Hij is  is filosoof, organisatiekundige en deskundige in het bevorderen van het creatieve denken.
– Om 16.00 uur spreekt Christiane Berkvens-Stevelinck over ‘Zonder rituelen vaart niemand wel.’ Zij bekleedt de Keizer-Karel leerstoel en is eigenaar van de website moederoverste.nl
– Op zondag 13 november om 14.00 uur spreekt Manon Uphoff, met haar stelling: ‘Delen, je moet het niet leuker maken dan het is.’ Zij is niet alleen een zeer Utrechtse schrijfster, maar ook een groot kenner van de krochten van de menselijke ziel.
– Om 15.00 uur spreekt Nicolaas Matsier over de vraag ‘Haalt Sinterklaas de drie-en twintigste eeuw?’’. In 1995 vroeg schrijver Nicolaas Matsier zich vertwijfeld af of de Sint de 21ste eeuw wel zou halen. Die vraag verdient inmiddels heroverweging.