Greet Scholte-Schoen – Samen meer mens

meermens_mailing_coverCastricum – Met het boek ‘Samen meer mens’ wil de auteur ieders nieuwsgierigheid wekken. Wat zijn de eerste gedachten bij het lezen van deze titel? Hoe zou je min of meer, samen meer mens zijn? Greet Scholte-Schoen weet zeker dat iedereen meer mens wil zijn. Volkomen tot je recht komen, mogen zijn wie je bent. Ook al ben je gehandicapt, ziek of oud, in het zieken– of het verpleeghuis. Daarover gaat haar boek en over nog veel meer. Lezers ontdekken hoe verwonderlijk en verrassend het leven kan zijn. “Wij zijn geen eiland, we hebben mensen en aandacht nodig”, zegt Greet Scholte-Schoen.

“Ik ben geboren in 1927 en getrouwd in 1950. Ik zit niet graag stil en heb volop kans gehad om bezig te zijn. In 2010 ben ik met mijn man 60 jaar getrouwd, we hebben 8 kinderen en 21 klein- en achterkleinkinderen. Het is een druk en boeiend leven geweest. Nu ik het minder druk heb, vond ik dat het tijd was om een gedeelte van mijn leven op te schrijven. Dat heb ik gedaan in: Samen meer mens.”

Greet Scholte-Schoen, Samen meer mens, 108 p., prijs: € 14,95. ISBN: 978-94-6089-291-2. Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl, info@boekscout.nl