Drie workshops poëzie en techniek

IMG_7907

Op dit moment zijn er onvoldoende aanmeldingen voor onderstaande workshop. Toch interesse? Op aanvraag kan deze workshop worden geleverd. Dit kan zowel bij groepen als individuele personen.

“U wilt nog beter gedichten leren schrijven? U weet wat u wilt zeggen? Wat u wilt oproepen? Maar u bent onzeker over de techniek?

Doe mee aan de driedelige workshop in drie avonden over rijm, metrum en ritme, en vorm. Een training poëzie en techniek, aangeboden door Nationale Boekenblog.nl

Wat is een chiasme? Wanneer een iambe, spondee of trochee toepassen? Een sonnet of een ballade? Of delen ervan? Leer de basisbeginselen en pas meer technieken toe om de authenticiteit van uw werk beter tot haar recht te laten komen. Aan het eind schrijft u een gedicht dat uitgebreid met u wordt besproken.

“Een gedicht kan erop vooruit gaan, als je het bekijkt als een schilderij, of een foto”, zegt cursusleider Peter le Nobel. “Het kiekje op zich is leuk, maar met een net wat betere lens of het juiste ISO-getal wordt een plaatje een kunstwerk. Voor een gedicht is dat niet anders. Techniek leren lijkt saai, maar als je het gevoel hebt dat je je compositie kan sturen, is de bevrediging aan het eind vele malen groter.”

Kosten 120 euro p.p. (inclusief lesboek en los materiaal). Aanmelden bij Peter le Nobel, t.: 06-55915566 of info@nationaleboekenblog.nl

# Bij aanmelding krijgt u een routebeschrijving en nadere informatie over de cursus en betaling (het rekeningnummer).

# De inschrijving is definitief als het cursusgeld binnen is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *